طبق پیشنهادات جدید مسئولان زیست محیطی دولت آلمان به اتحادیه اروپا (از طریق Heise Online)، سازندگان تلفن‌های هوشمند مانند اپل و گوگل باید ملزم به ارائه به روزرسانی‌های امنیتی و قطعات یدکی برای دستگاه‌های تلفن همراه خود به مدت حداقل ۷ سال باشند.

کمیسیون اروپا اخیراً پیشنهاد داده است که تولیدکنندگان دستگاه‌های تلفن همراه باید به مدت ۷ سال به روزرسانی نرم افزار و قطعات یدکی را ارائه دهند و قطعات یدکی تبلت نیز به مدت ۶ سال در دسترس باشد. همچنین می‌خواهد تولیدکنندگان را مجبور کند قیمت قطعات یدکی را منتشر کرده و از افزایش آنها اطمینان حاصل کنند و قطعات مذکور را حداکثر در ۵ روز کاری تحویل دهند.

با این حال، آلمان می‌خواهد اتحادیه اروپا با درخواست ۷ سال به روزرسانی و در دسترس بودن قطعات یدکی، فراتر برود. علاوه بر این، از تولیدکنندگان می‌خواهد تا قطعات یدکی را با «قیمت مناسب» و تحویل سریع قطعات یدکی ارائه دهند، موضوعی که مایل است در ادامه با کمیسیون مورد بحث قرار گیرد.

دولت آلمان همچنین از تلاش کمیسیون اروپا برای معرفی قوانین طراحی زیست محیطی از جمله برچسب انرژی و شاخص تعمیرپذیری گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها پشتیبانی می‌کند. طبق اعلام EC، تولید این تجهیزات بیشترین انتشار گازهای گلخانه‌ای را به خود اختصاص می‌دهد و تنها بخشی از مواد اولیه در حین بازیافت قابل بازیابی است.

انجمن صنعت DigitalEurope، نماینده تولیدکنندگان از جمله اپل، سامسونگ و هواوی، معتقد است که پیشنهادات کمیسیون بیش از حد پیش رفته است و پیشنهاد کرده است که سازندگان به مدت ۳ سال به روزرسانی‌های امنیتی و به مدت ۲ سال به‌روزرسانی‌های سیستم عامل را ارائه دهند.

این انجمن همچنین معتقد است که فقط باید ملزم به ارائه باتری و نمایشگرهای جایگزین به مصرف کنندگان بود، زیرا این قطعات بیشترین میزان خرابی را دارند. در مقابل، قطعاتی مانند سنسورهای دوربین، میکروفون و اتصالات «به ندرت خراب می‌شوند»، بنابراین نباید تحت فرمان قرار گیرند.

پس از مذاکرات تکمیلی بین همه طرف‌های درگیر، اتحادیه اروپا قصد دارد این پیشنهادات را تا سال ۲۰۲۳ معرفی کند.

اپل اغلب به دلیل قیمت‌های نامتناسب تعمیر، مانند هزینه ۷۹ دلار برای تعمیر هوم پاد مینی ۹۹ دلاری و همچنین محدودیت‌های دلخواه در تعمیرات، مانند ممنوعیت تعمیر دوربین آیفون ۱۲ بدون دسترسی به برنامه پیکربندی سیستم وابسته به ابر توسط اپل مورد انتقاد قرار گرفته است.

پارلمان اروپا سال گذشته به حمایت از توصیه‌های کمیته اتحادیه اروپا در زمینه «حق تعمیر»، از جمله سیستم برچسب‌گذاری اجباری بر روی لوازم الکترونیکی مصرفی برای ارائه اطلاعات صریح در مورد قابلیت تعمیر و طول عمر محصولات رای داد.